yerli-yummymummy Arkadaşlar burdan birkaç kişide okumuştum bazı bebekler legoyla zaman geçirmeyi seviyormuş bebek için olan lego hangisi
mummy yerli-yummymummy Dede multibloks almıştım Hepsiburadadan 1 seneden fazla oldu çok seviyor ve oynuyor tavsiye ederim
bhrcpt yerli-yummymummy Küçük parçaları olmayan legolardan parçaları normale göre büyük. Valla benimki bütün gün legolarla oynuyor diğer oyuncakların yüzüne bakmıyor 🤷🏻♀️
Aybo yerli-yummymummy legonun duplo serisine bakabilirsiniz, ilk hayvanlarım, ilk araçlarım gibi ürünleri var, üzerlerinde yaş aralığı bulunuyor
bhrcpt yerli-yummymummy bu 2 yaş ve üzeri. Zaten yazar üzerinde bebeğiniz ne kadarlıksa ona uygun alabilirsiniz
Vuslat23 Görünce aklıma geldı evimi değiştım eskı evımıze ahşap 400 tl lık eğitici oyuncak seti yollamışlar:)) hala elime ulasmadı kıracı foto attı anlamadımkı nıye yollamıs fırma , böyle bır sparişimde yok , bilgısı olan yada yaşayan var mı?
Uykusuzhayat yerli-yummymummy logo duplo olarak geçer büyük parçalı legolar orijinal en iyisidir ama pahalı baya daha uygun bişi isterseniz bimede geliyor büyük parçalı bizde legoda var dede markalı olandavar ikisiyle de güzel oynuyor
BuzluKahve yerli-yummymummy ben ilk önce hayvan trenini aldım, sonra bunu. Şimdi hepsini takıp evde gezdiriyoruz😍
Tuba_engn yerli-yummymummy Legocu bir anne olarak… Lego duplo aldım ama bir tık küçük geldi dışlerden dolayı ağzına atıyor. Megabloks ve Dede (marka) aldım büyük parçalar kavrama olarak daha iyi oldu.
yerli-yummymummy BuzluKahve hayvanlarla ilgili çok fazla oyuncağımız ve kitabımız var ben en iyisi treni alayım 🥰