Yafes Bebeği yumurtadan kaynaklı alerji olanlar varmı aramızda. Nasıl anladiniz. Bebeginizde neler gözlemlediniz. 9 aylık bebeğimin yüzü kırmızı, kuru. Her türlü nemlendirici de bile geçmiyor. Yumurta alerjisinden şüphelendim.
_YanakReisinAnnesii Yafes yumurta süt tavuk susam alerjimiz var suratında geçmeyen bi egzaması vardı ne yaparsan yapayım geçmedi şuan alerji mamasına başladık biraz daha hafifliyor gibi ve kakası aşırı mukusluydu huzursuzdu
Bilgegamze Yafes bebegim 7 aylık yumurta tadiminin ilk gununden alerji oldu. Butun vücudu kabardi bagursak harektliligi ve siddetli gaz olustu doktor hemen kes yumurtayi 3 hafta sonra denicez tekrar dedi. Ama bugün elimdeki pogacaui alip emmeye basladi üzerinde ve icinde yumurta vardi biraz yemiş olucakki gene heryeri ve agiz çevresi kabardı. Ama ben yiyiyorum da emziriyorum da bir sıkıntı yasamadik anne sütünden
Yafes _YanakReisinAnnesii 6. Aydan itibaren yumurta veriyorum fakat 2 haftadır beyazını da vermeye başladım. Sanırım beyazına alerji gosterdi. Sadece yüzünde kabarıklık, kızarıklık var. Bir süre deneyeceğim bende yumurtasiz tarifleri. Teşekkürler 🤗
pogacayanakli_aylamm _YanakReisinAnnesii benim kizimda a pisik oldu yumurta beyazi verdim vereli yumurta beyazi alerjik belirti olarak pisik olabilir mk