Nurklc Kızlar sma mama alıcam fakat hangisini almalıyım çok çeşiti var anlayamadım ben. Yeni doğan bebeğim daha 4 günlük
MyEternalLoveNoyann Nurklc emziriyormusunuz sadece mama mi vereceksiniz yoksa eğer meme+mama şeklinde ilerliyorsaniz sma optipro alın sadece mama verecekseniz comfort alın
KucukAdamm Nurklc Dümduz sma kullanıyorum 😂 gri kapaklı olandan , artık adı başka işe bilmiyorum hiç dikkat etmedim. Kilo alımı çok iyi tadida cok guzel 😊
Rose1221 Nurklc optipro alın ama gazı olursa comfort alın. İçinde biogaia var gaz damlası almaya gerek kalmaz
MyEternalLoveNoyann Ebrugoktug08 tam olarak farkını bilmiyorum ama eczaneden o şekilde söylemişlerdi. Ben optipro kullanıyorum o yüzden
Bgmirm33 Nurklc Canım benım bebegım de 4 günlük benım de sütüm henüz çok az gelıyor o yüzden meme mama seklınde başladım bende sma optıpro kullanmaya başladım çok şükür gaz sıkıntısı falan yapmadı bizde hem memeyı alıyor hemde mamayı yıyor
Pembepanjurluevli Nurklc Bebeği olan eczacı arkadaş en iyi ve sağlıklı olan hipp combiotic demişti. Ben ondan kullanıyorum