Eomeoni Bebeğin hediyeleri için Yeni hesap açmak istiyorum hangi başlık altında açmalıyım şöyle yap daha karlı dediğiniz tiyo var mıdır
afraninannesii Eomeoni Kuveyttürkte gram hesabım var. Gayet güzel. Anlık satış falan olabiliyor. Ben de kızım için açmıştım
Zhnce afraninannesii rica etsem bakabilirmisin altın da şuan alım satım fiyatları nedir Ben Türkiye finans kullanıyorum 3 4 gündür deli ediyor beni makası çok açmış ne aldırıyor ne sattiriyor Kuveyte mj geçsem diyorum
Eomeoni afraninannesii sadece nakit tutardan mı alum yapabiliyoruz başka gram hesabndan kendi grm hesabıma gram ola-rak aktarım yapabilir miyim
Zhnce afraninannesii 776 788 görünüyor Türkiye finansta da Peki bir kaç gündür makas nasıl Normalde olduğundan fazla mı
afraninannesii Zhnce hayır çok açık olmuyor. Mesela altın 780e çıktı diyelim 778den falan bozabiliyorsunuz. Alışta aynı şekilde.
Zhnce afraninannesii anladım aslında iyiymiş Bu artislardan dolayı Türkiye finans baya açmıştı arayı Bende dolar var satamiyorum yükseldikçe makası aciyor
afraninannesii Eomeoni ben nakit alıyorum. Mesela eşim kuvettürk kartını kullanıyor onda altın puan birikiyor ve direkt olarak gram hesabıma atıyor. Büyük ihtimalle gram hesabına direkt altın atabilirsiniz başka bankadan.