Balkizlarim Asel_lena_mom büyük kızım 6 aylık gibiydi sanırsam 7,5 sene oldu tam hatırlayamadım 😂😂 ortanca kızımın 1,5 yaş 🙈 en küçüğü 19 aylık falandı 🍬🌸
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Asel_lena_mom Ben yürümeye başlayınca deldirmeyi düşünüyorum. Şuan 2 ayligiz gerek yok diye düşünüyorum elimiz e bı yere falan takılır canı acır diye💁
Asel_lena_mom BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Bizde 2 aylığız çok sabırsızlanıyorum küpesi felan herşeyi hazır🙈🌸
neslicanben Asel_lena_mom 5 yaşında kendi istediği zaman deldirdim. İstemeseydi deldirmezdim kendi kararı olsun istedim
AytenMina Asel_lena_mom benim kızım suan 16 aylık deldirmedim pek deldirmeyi de düşünmüyorum. Büyüdüğünde kendisi ne zaman isterse o zaman deldirir istedigi küpeyi alırız 🥰🌸
Alacaaa AytenMina deldirenler kendileri için yapıyor zaten küçücük bebek ne anlar incecik kulak yapıları hiç mi acımazlar bebeklerine
Alacaaa Asel_lena_mom bize de en az 2 yas dedi erken deldirenleri anlamak zor küçücük bebek kulağı incecik yazık günah ayrıca enfeksiyon kapma ihtilamali de olabilir