Melo04 Vrl benim ilk emzirme döneminde saçlarım dökülüyordu beauty diye birşey önerdi doktorum kullanmıştım gerçekten saçımı toparladı
thebeautyqueen Vrl Dökülen saçlarım ve cildim için kullanmaya başladım fakat diyetisyenim emzirirken kullanmamı önermedi. Emzirme bittikten sonra başladım.
Deletedmom54544 Vrl ben de kullanmak istedim ama emziren annelerin kullanmasıyla ilgili bir araştırma yapılmamış diye okudum emin olamadım o yüzden
Seda__nrr Vrl emzirirken önerilmiyor ve en iyi kolejen kaynağı ilikli kemik suyu eğer içebilirseniz günlük bir çay bardağı limon baharat atıp içebilirsiniz cildi güzelleştirmenin yanı sıra kadınlarda kemik yapısı ve bi çok şey için çok faydalı
ikibebeli Beauty box kullanıyorum 4 Aylık kızım emziriyorum doktora danışarak kullanabilirsiniz özellikle saç dokulmeme çok iyi geldi
ikibebeli Melo04 markası neydi sizinkinin 🙈 çok iyi geldi bana ya 3. Ayda saçlarım bi dökülmeye başladı kullandım çok şükür hemen azaldi
Woody Vrl ben emzirme bitince başlamak istiyorum. Hangi marka kullaniyor kullananlar. Bekleyeyim surada