Oglumunannesiyim Tahta kaşıkları teflon tencereleri koyuyormusunuz makinaya neler koyup.neler koymuyor sunuz
Kalpsizim33 Oglumunannesiyim tahta kaşıkları bıçakları koymam teflon tava koyuyorum plastik fırça vs şeyleri saklama kabları koymam
kurkmantolumadonna Oglumunannesiyim tahta kaşık koymam tencere kapaklarını teflon tavalafimi filan koyuyorum tahta kaşık deterjan emiyor ve çabuk çatlayıp kiriliyor
Moonlightttt Birkullanici Plastik neden koymuyordumuz acaba? tahta deterjan emiyor biliyorum da merak ettim
theAna Oglumunannesiyim tahta kaşık koyulmaz suyu sabunu çekiyormuş içine. Bıçakların keskinliğini azaltabiliyor, teflonları da çizebiliyor koymuyorum o yüzden. Bir de çok ince plastikleri koymam eriyor sıcaktan.
Eymenegeli Pilastik urunleri tencereleri bicaklari tahta kasiklari gold gumus detayli bardaklarimi koymuyorum .
Ogulcan Minis tamamen aynı fikirdeyim sırf makinaya atılmıyor atılmıyor diye istediğim bardak takımını Bile almadım 🤣🤣🤣
Moonlightttt Oglumunannesiyim bebekten önce tahta kaşık ve bıçakları koymuyordum ama kaşıkları koyuyorum artık. Biri yazmış sigsam kendimi koycam diye aynen o durumdayım🤭😅😅