Ebrueylulmina Diş cıkarma ve grıp birleşti yemek yeıdremıyorum bebegıme 9 aylık nerdeyse sada sut ıcmek ıatıyor bıberonla ne yapamam lazım yada sız diş surecınde neler yaptınız
Mbal Ebrueylulmina 10 aylık. Bir haftadır yemek yemek istemiyor. Süt içmek istiyor sadece biberondan. Aynı durumdayız. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. 😭 kabız da oluyor.
Ebrueylulmina Tuba çiğnemeyi unutur mu korkusu var etrafımdakıler zorla yedır dıyor ama bılmıyorum yemıyo aç kalıyo bu seferde
Eccceeee Benim kızım da 13 aylık azı dişini çıkarıyor iki haftadır calpol veriyorum kabız da oldu ne zaman düzelir hiç bilmiyorim iştah ı da kesildi.
Tuba Ebrueylulmina ya hayır neden unutsun endişelenmeyin siz teklif edin yemiyorsa da zorlamayın. Sizinde diş ağrınız olursa bir şey yiyesiniz gelmezdi öyle düşünün 🥴
Ebrueylulmina Mbal al benımkını vurun sızınkıne o zaman şimdi kırmızı mercımek corbasını biberona koydum ucunu de kestım az katı yapmıatım tok tutsun dıye 4.5 5 doza yakın corba ıctı bıberondan siz deneyın bari
Ebrueylulmina Tuba ya tabı haklısınız 7 dişi var. Havuc felan yıyo elıne verınce yada kabuklu sekılde salatalık verınce içini kemırerek yıyor sukur
Mbal Ebrueylulmina dün akşam çorba yapmıştım biberonun ucunu bıçakla açtım biraz ona koydum. İçmedi anlayınca çorba olduğunu. İnanılmaz bir şey. Yapmam diyorsun ama yapıyorsun işte çaresiz kalınca. Zaten zayıf 3 aydır aynı kiloda. Kabız oluyor diye yediremiyordum çok. Şimdi kendi yemiyor. 😢
Ebrueylulmina Mbal allah allah benım bebegımde mınyon kılosu pek yok ayın 13 unde kontrolumuz belkı 7 kılo anca olmustur. Bbek bıskuvısı koyun bari sutun ıcıne en azından tok tutsun