Merhaba canım anneler 🥰 Hadi biraz sohbet edelim 💕Daha önce tahmin edemediğiniz en cesur ve en duygusal olduğunuz anlar neler oldu? Benim:
Daha önce karanlıktan, şimşekten, haşereden vb. çok korkardım ama bu korkumu oğlum olduktan sonra korkusuz oldum.
Anne olduktan sonra bu kadar çok duygusal olduğumu önceden bilmiyordum ilk kelimesine, yürümesine, hasta olmasına ağladım.
Sevemediğim yemekleri bile çocuğum yesin diye yedim önceden bunu hayatta yapmazdım.
Köpekten korkardım hatta bi defa ısırıldım ama bebeğim yanımdayken o korkum kayboldu.
Kusma, yara vs.şeylere önceden bakamazdım bile şimdi oğlumun yarası olunca o yarayı öper hale geldim.
Anne olduktan sonra çok güçlü, çok cesur ve daha dayanaklı oldum hep ağladığım şeylere bebeğim üzülmesin diye ağlamadım. Daha önce saçma bulduğum şeylere ağladım ☺️
Saysam bitmez aslında. Hani annelerimiz derdi ya anne olmadan beni anlayamazsın diye bu gerçekten de öyle. Çok daha güçlü, cesur, fedakar ve sabırlıyım 💪GERÇEKTEN ANNE OLANLAR, İYİ Kİ VARSINIZ DÜNYADAKİ EN GÜÇLÜ VARLIKLAR SİZSİNİZ 🌸 Rabbim evlatlarımızın acısını bize göstermesin. Onları kötülüklerden korusun daima inşallah 😍 evet peki sizler Anne 🤱olduktan sonra…