Hsniye7 10 gunluk bebegim var.sütüm fazla gelmiyor gibi iştahımda pek yok.süt artıricı besin ne tüketebilirim kızlar ??
Ayyuss Hsniye7 still tee diye bir çay kullanıyorum ben de çocuğumun doktoru önermişti. O kadar İyi geldi ki anlatamam. Tavsiye ederim size de
Lulemom Hsniye7 rezene, ısırgan, kimyon tohumlarını karıştırıp demleyip içiyorum. Bunlar sayesinde sütüm doldu taştı, 3.5 aylık hala her gün 2 bardak içerim
Belinayinannesi2911 Hsniye7 e bebek malt icecegini dene ben kullandim cok artirdi ve surekli emzir yada sağ
Efuli6161 Üzüm kompostosu,tahin helvası,dereotu,bulgur pilavı,bol su ve sıvı,rezene çayı,humana anne çayı..
Lulemom Ayyuss içerik olarak değil direk aktardan tohumlarını alıp demliyorum. Denemedim öyle hazır olarak hiç. İşe yarıyor mu öyle de
midekoruyucu Hsniye7 sabah veya akşam bir fincan içiyorum. Yok valla bebeğime de bana da uyku yapmıyor, keşke yapsa da uyusa biraz 😂😂😂😂😂
Lulemom Hsniye7 1 er çay kaşığı atıyorum dıcak suda 5 dk bekletip süzüp sabah akşam 1er bardak içiyorum. Bazen anasonda koyuyorum rahatlatıyor bebeği de