EdaAlmohamad Bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum ve aman aman emen bi bebek değil sütümü sağıp biberonla vermeyi de denedim emzirdikten sonra asla almadı. Her gören zayıf diyor. Normal mi kilosu sizce ?
Ada-Uras-Asya EdaAlmohamad zayıf mı kilosu fazla bile kızım tam 7 aylık oldu 6.900 kiloda şuan 67 cm de bizimkini gören 5 aylık gibi diyor normalde 8 kilo olması lazım diyor siz az mı buluyorsunuz dert ettiğiniz şeylere bakın bence sağlıklıysa boş werin ben takmıyorum bile diyenlere benim kızım nazik diyorum
Prensescik EdaAlmohamad Yapisal birazda takılma okadar bnm kızımda 2.5 aylıkken 6800 kg mesela ama eşim ve ben kilolu bı bebekmisiz bize çekmiş
EdaAlmohamad Ada-Uras-Asya haklısın kuzum ama bugün biri 1 aylık gibi duruyor diyince sinirlerimi zıplattı 😘
Esen3535 Ada-Uras-Asya benim kızım da 4 aylık olacak max 5,500 gelir kilosu ama 2300 doğdu doğum kilosuna göre bakmak lazım bence de sağlıklı olsun ne önemi var ki haklısınız
LinaTuba EdaAlmohamad çok iyi kilosu zayıf mı duruyor bizim 4 aylık 6400 kilosu tombik yanakları bize çok iyi dedi kilosu için
Ada-Uras-Asya EdaAlmohamad deseydin yok dün doğdum 😂 diyen kimse emin ol kıskançlıktan demiştir 7 kiloya yakın bir bebek 1 aylıkmı oluyor kim ne derse he deyin geçin bence ciddiye bile almayın
Esen3535 EdaAlmohamad benim bebeğim 3,5 aylık 1,5 aylık mı diyen oldu ee bebek zaten 2 kilo doğdu yani herkes yorum yapar takmayın
Elfydr EdaAlmohamad 1 aylik bebek mi 6.700 imiş? 🤔 böyle söyleyebilen insanlar için kendinizi üzmeyin. Sağlıklı olsun yeter.
Sermec27 EdaAlmohamad zayıf mı oğlum 5 ay 18 günlük 4 ay 24 günlükken 6800 dü 4 bucuk ay için 6.700 gayet iyi millete bakma sen millet hep tosuncuk ister sağlığı yerinde olsun ne cok zayıf ne cok şişman olsun bebeğin gayet ideal
TugceRain EdaAlmohamad Yok canım iyi kilosu. Her bebek farklı. 3buçuk aylıkken 3700dü. Dün doktora götürdüm 4 ay 7 günlük. 5600 çıktı. Dünden beri ben de çok takıyorum. Doktor kilosu kötü değil dedi. Ama hem 1 ayda hiç kilo almamış. Hem de vermiş. Ben de sadece anne sütüyle besliyodum. Çok iştahlı değil zaten. Şimdi ek gıdaya geç dedi doktor. Onu da zorla vermeye çalışıyorum.
Ellay Hayir zayıf falan degil benim oğlum da 5 aylik by gun kontrole gitdik 6.500 dedi dogdugunda 2.550 idi. Eltimin kizi 10 aylik 7.200 ölçdü bu gün dr
Bursa97 EdaAlmohamad yapısal canım takılma kimsenin sozunede bakma benim oğlum 9 aylık 12 buçuk kilo 83 cm falan babasida bende uzunuz boyu ondan çok uzun biraz iri bir bebek şişko değil iri ama görenler zayıflamış diyor zayıf diyor herşey yapısal ek hidaya geçince daha güzel yer belki 🌺
KucukAdamm EdaAlmohamad Doğum kilosuna göre iyi canım . 6 aylık olduğunda doğum kilosunu ikiye katlanmış olması yeterli
Rolria EdaAlmohamad gayet normal saglikliysa size zayıf bu bebek diyenlere sağlıklı olması gerektiği kiloda senle bende aynı değiliz her ebbek farklıdır diye tatlı dille iteleyin o sözleri 🧡🤗