Sesilya Arkadaşlar selamlar daha önce de eklemiştim sanırsam görülmedi. Bebeğimin çok az kullanılan ve çoğu hiç kullanılmamış kıyafetlerini ekledim. Eylül ekim arası doğan erkek bebeğiniz varsa sizi yaz sonuna kadar idare edecek ürünleri ekliyorum. Ayrı ayrı vermeyi düşünmüyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa bana ulaşabilir son fiyat 650 liradır
yalnizbirisi Sesilya Bisey soyliyimmi harikalar o aylarda erkek bebeğim olsa ne yapar eder alırdım bu fiyata bunları bulmak su zamanda imkansız ✨
Sesilya Adiyokkitabin bedenleri 0-3 3-6 6-9 olarak gidiyor yani şöyle düşünün Eylül ekim doğumlu bir bebek Ağustos sonuna kadar giyebileceği sırada yaz ve kıl mevsimine uygun olarak tüm kıyafetler mevcut ☺️ Anısı olan ve kıyamadıklarımı sakladım diğer tüm ürünleri ekledim ikinci bir çocuk düşünmediğim için ☺️
Sesilya Cherryblossom maalesef bu fiyatlara bedava der olduk 🤷🏼♀️ Ürünlerin hepsini çok özenerek içime sinerek aldım öyle çok yüksek de koymak istemiyorum ihtiyacı olan ve gerçekten beğenen birisi umarım alır 🙏🏻
Sesilya yalnizbirisi maalesef yalnizbirisi maalesef o kadar kötü bir döneme denk geldi ki bebeklerimiz bunkar bile lükse giriyor artık 🙏🏻
yalnizbirisi Sesilya Kesinlikle ama siz çok güzel bir şey yapmışsınız ihtiyacı olana tertemiz mis gibi kıyafetleri çok uyguna veriyorsunuz inşallah alıcı çıkar her iki taraf için güzel olur ☺️