Fmercan Merhaba bebeğim için mama sandalyesi bakkyorum da sizce normal mama sandalyesi mi yoksa mamas papasınki gibi birçok işlevseli olan ayaksız oturak mı daha kullanışlı olur çok kararsız kaldım
Vanilya Fmercan Joie mimzy almıştım iyi ki almışım diyorum. Sağlam sandalye. Benim için sağlam olması önemliydi. O yüzden iyi ki almışım diyorum
irva Fmercan Prego kullanıyorum kademeli vs. Sağlam da yer kaplaması bir tık oluyor ama benim için sorun yok önemli olan rahat etmesiydi oğlanın.
Deletedmom5284 İkisinide kullanıyorum ama normal mama sandalyesi olmazsa olmaz bence diğerini banyoya koydum ben onda yıkıyorum birde tatillerde kullanıyorum
Adiyokkitabin Kiwi koala aldim cok cok memmunum. Bi tek emniyet kemeri beyaz degilde siyah olsaymis daha iyi olurdu lekeler cikmiyor :(
Fmercan Deletedmom5284 masanın üzerine koysak mamas papası kullanabilir miyiz mama sandalyesi gibi kusura bakmayın yeni anneyim de kafam karışık
Deletedmom5284 Fmercan estağfurullah evet kullanabilirsiniz ama hareketlenmeye başlayınca dikkatli olmak lazım 🥰
Deletedmom5284 Fmercan rica ederim buda işinizi görür ama dikkatli olmak lazım tabi büyükler kadar sağlam değil