AylinAlaz Arkadaşlar merhaba oglum 1 yasında yemeklerı devamlı blendırla yaptıgım ıcın sımdı yavas yavas puturlu yedırmek ıstıyorum ama devamlı öğürüyor bana diceksiniz ki neden blendır kullandın annem sagolsun dınletemedım kendımı basta ben blw sıstemı ılerlken annem cocuk doymuyor dıyıp yemeklerı hep blendırla verdı. Sımdı elıne hurma elma falan verınce yıyor ama bazen atıyor ısırıyor atıyor napcam nasıl bır yol ızlıcem annecıkler bana yardım edın pleaseeee 🙏🙏🙏
Milena11 AylinAlaz çok zorlancaksın Blv yapmak zorunda değilsin ama en azından çatalla ezip verseydin. Biranda karıya geçmem zor olur şimdi önce taneli püre dene sonra güzel haşlanmış parmak sebzelere geç
1balkizannesi AylinAlaz bu kötü olmuş canm canını sıkmak istemem bir tanıdık çocuğu var 4 yaşında hiç pütürlü yemiyor birakma denemeye devam ezmiriuorsan bazen acikmasna izin ver ve pütürlü ver
AylinAlaz Milena11 amacım blw degıl zaten ama artık katı gıda yemesını ıstıyorum ekmek cok sevıyor elınde devamlı kemırıp yıyor ama sadece sevdıgı seylerı
Keppi Corbalara pirinc falan kat bebek ekmegı ez koy böyle yavas yavas basla. Mesela tavuk hasla elınde ezıp ver cıgnemeyı öğrensın. Zamanla alısacak.
Yorgunbayan14 Keppi 𝒃𝒆𝒏𝒎 𝒌𝒊𝒛𝒊𝒎 8 𝒂𝒚17 𝒈𝒖𝒏𝒍𝒖𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒂𝒕 𝒃𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒃𝒍𝒆𝒏𝒅𝒓 𝒅𝒆𝒊𝒍 𝒅𝒆 𝒆𝒛𝒆𝒓𝒆𝒌 𝒗𝒆𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒄𝒖𝒏𝒌𝒖 𝒐𝒈𝒖𝒓𝒖𝒚𝒐𝒓 𝒌𝒐𝒓𝒌𝒖𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒃𝒐𝒈𝒂𝒛𝒊𝒏𝒅𝒂 𝒌𝒂𝒍𝒊𝒓 𝒅𝒊𝒚𝒆 𝒏𝒐𝒓𝒎𝒂𝒍 𝒎𝒊 𝒂𝒚𝒊 .
AylinAlaz Keppi ya onu yapıyorum yıyor orda sorun yok . Mesela pılav yapıyorum onuda yıyor kasıkla 4-5 tane aynı anda verıyorum pırınc tanesı yıyor
Vuslat23 Sandalyesıne koy mınık dogra muzu, ekmegı , yumurta vs yıyecegı seylerı yasına gore kendı jendıne yer o zamanla yada alıssın dıye once sevdıgı seylerı ver cıgneme cene kas ve yutkunma ıyıce alısır
sincapinannesi El rondosuyla çekip pütürlü zamanla artırın diyorlar bu gibi durumlarda.. deneyebilirsiniz