Mslmkbr Kızlar bebeğim 6 aylık karyoladan besinin arasına düştü yarim metre var yükseklik birsey olur mu ya çok korkuyom bide elbiseleri üstünde yoktu kıyafetlerini çıkarım dedim bi pat bi ses arkamı döndüm kızım yok düşmüş ben nasil öyle bıraktım ya vicdan azabı çekiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Ogulcan Mslmkbr canım yüksek ise ve kafasını vurdursa götür derim hastaneye Allah korusun kafa yapıları hassas oluyor
Wanderlust Mslmkbr cok cok gecmis olsun burdan birsey demek dogru olmaz kafasini vurmus cunku yanlis yonlendirme yapmis olabiliriz bir sey dersek o yuzden iciniz de rahat eder hem bir doktora goturun isterseniz. Tekrar gecmis olsun
Seyma_29_ Mslmkbr kızom 2 kere düştü çok şükür birşey olmadı. En az 2 saat uyutmayın gözlerinde kayma var mı takip edin kusma falan olursa beklemeyin götürün ama içiniz rahat etmezse gidip dr görünün derim.
Eessiinn Mslmkbr kesinlikle vakit kaybetmeden doktora götürün. Böyle kendi kendinizi yiyip bitireceğinize içiniz rahatlar.
Aysnrblghn Birsey olmaz Allahın izniyle benim ki sırt üstü düşmüştü maalesef ,gözlemleyin hastanede de gozlemliyorlar bir sure
Mslmkbr Bilmiyom ya kaynanam birsey olmaz diyor ama ben gozlemliyorum inşallah birwey olmaz kayma falan yok kusma da yok ama eski kadınlar herseye birsey olmaz diyip duruyorlar ne kadar rahat
Mihranimmm Mslmkbr canim.gecmis olsun ..benim kızım da düşmüştü, Rabbım koruyor. Genel hali iyiyse bir sey olmaz inşallah
Kurtlarkuslaralemi Mslmkbr yataktan düşmüş 6 aylık bebek arka üstü buraya soracaginiza keşke hastane yolunda olsaydınız simdi. Düşme herkesin başına gelir oğlum sürekli düşüyor ama bu derece yüksekten düşme olaylarında hastaneye gidilir.
2cocukannesikizimveoglum Mslmkbr benim kizimda birkere dusdu burnu dudagi kanadi Doktora sordum kusma yoksa Gozler kaymadiysa ve normal haraketler sergiliyirsa korkma,Sersemlemezse hersey yolnda yani,kanama durumuda dudagini carpdgi icin olmustu aslinda burun degilmis