Mom3434 Kızlar bebeğim 1 yaşında anne, baba, adda filan gibi kelimeler söylemiyor sizlerde durumlar nasıl ☺️
Hly3452 Mom3434 aksama kdr anca baba dio bi iki kere enne dedi oda 9 aylikken sağolsun aksama kdr baba dio 🤦🙄 mama meme dio o kdr yani
Balkupum2505 Mom3434 18 ayligiz daha anne dedigini duymadim 😀 cani istersede dede baba mama meme gitti dustu vs oda cani isterse yani
Kurtlarkuslaralemi Mom3434 dede mama mam baba meme annanesine nana hayıra nayır gibi birşey diyor çözemedim. Gel kelimesine de ge gibi birşey çıkarıyor anlamsz geliyor bazıları bana ama o çıkarmaya çalışıyor. En iyi çıkarıp anladiklarim dede baba mam ve mama
Mom3434 Balkupum2505 anneyi bende beklemiyorum da baba, adda filan desin isterim sadece meme diyo :))
Balkupum2505 Mom3434 valla canlari ne zaman ne isterse onu diyolar asla zorla bisey yapmiyolar 😀 kucagima aliyorun gözünü burbunu gösteriyorum konusuyorum tekrar soruyorun ona gozun nerde die 1 kez gösterir ikinciye sorsam asla gostermez 😀
Angel_45 18 aylık gaga mama anne meme diyordu memeyi demeyi bıraktı elleriyle kazak kaldiriyo onun yerine ne yaptıysam konuşturamadim kek yemek için öğrendi gagayi da
ezogelinn Mom3434 15 aylik kızım bir yaşına kadar sadece aba diyordu şimdi anne baba gel git gitti Allah Allah attaa hav hav uykusu gelince eeeee gibi kelimeler söylüyor biz birsey deyincede tekrarliyor
RuzgarGulsah 11 Aylık oğlum anne baba mama meme al ver cici dede gel çok nadirde olsa kedi bide ananne ama nadir söylüyor ☺️