Secilly Bebeğim yeni 5 aylık oldu, bu bebeyatmazlarda oturtsam zararı var mıdır ki? Ne zaman oturacak kendi kendine bunu nasıl anlayabilirim?
Annecik03 Secilly bizim burda 3bucuk - 4 aylikda ara ara baslatin diyorlar 🤷🏻♀️ Biz bunu kullaniyoruz: https://www.dreambaby.be/e/nl/db/bumbo-babyzitje-floorseat-aqua-3242176 suan 4 ay 7 gunluk orda cok guzel oturuyor.
Aybukealtintas Secilly ben 4.5 aylıkken oturtturdm bebeyatmaza, şimdi 6.5 aylıgız artık gerek bile kalmıyor desteksiz oturabiliyor
Ozgeb Başından kendini oturtma pozisyonuna doğru bayağı bir itiyorsa bebeğiniz hazırdır, bebeyatmaz biz de aldık ama doğru düzgün oturmadı kızım. Evdeki minderler daha çok iş gördü
Secilly Ozgeb peki minderleri nasıl yapıyorsunuz yani normal koltuga oturup yanlarına önüne minder mi koymalıyım?
Minikurabiye Ozgeb benim oğlum da 3 ay 13 günlük ve sırt üstü yatmak istemiyor başından kendini kaldırmaya çalışıyor neredeyse yarı oturur pozisyona kadar kendi başına gelebiliyor oturtmaya başlamalı mıyım erken değil mi
Ozgeb Secilly ben yere oturtup, koltuk olmaz düşebilir üç bir yanına minder koyuyordum. Kendi oturamıyorsa elinizle arkadan biraz destek verebilirsiniz. Ama benim kızım 5 ayılıktan beri biraz biraz desteksiz oturabiliyordu ben önüne oturup oyun oynatıyordum
Ozgeb Minikurabiye ben 3 bçk aylıkken beş dakika kucağımda oturtuyordum istiyordu ama en iyisini doktorunuz bilir ben şimdi bişey derim bişey olur