gulcanemin Arkadaşlar bebeğim bugün 7 aylık oldu kaşık mama ve arı maması vermeyi düşünüyorum bebeğine yediren varmı
dandiniko gulcanemin a101den alıyordum nerde bulursam işte. Yani tok tutuyordu ama kilo alımını etkilemedi hiç
Elizan-Evimizin-Cicegi- gulcanemin muhallebi gibi pişiriliyor sonra isteğe bağlı ben Muz veya bebe bisküvisi koyuyorum karıştırıp yediriyorum canım yatmadan bir saat önce yediriyorum gece maması bu bi de gündüz maması var o da ayni şekilde yapıyorum
karabiberimm gulcanemin onun şeker oranı biraz fazla canım ay olarak biraz küçük yiyebilir ama günde 2 den fazla verme bence
Filiz4545 gulcanemin hip 5 tahıllı alin gevrkden her çocuk seviyor diyebilirim hem birde kilo alımı yapıyor 🤗 hem içinde şeker yok hem katkı maddesi yok
gulcanemin Filiz4545 tşk ederim kahvaltı da mı veriosnz ve evin yakınında bim 101 vardı gittim yoktu ya
Filiz4545 gulcanemin kahvaltıda verebilirsin yatarkende verebilirsin hatta biraz kilo aldırıcı olsun dersej içine Aptamil mamada atabilirsin biraz yada bebe puskivisi falan 😊 ama sade daha çok seviyorlar
Ecemmclk5353 gulcanemin 5. Aydan beri veriyorum canım oğlum bunu seviyor cok kahvaltında veriyorum karışım yapıp