Zeynep49 haticenurela zeytin yağı sarımsağı karıştırıp bebeğin ayağının altina surup çorap giydirin iyi geliyormuş burdan çoğu kişiden duydum geçmiş olsun
dygusalmom97 haticenurela doktora götürebilirsiniz 0-6 ay arasında çok tehlikeli hemen ciğere iniyor Allah korudun bronşit zatürre olur
Denizzz88 haticenurela buara salgın var çocuklarda mutlaka doktora götürün oğlumda da öksürükle başladı bronşit oldu ciğerlerine inmesin biran önce gösterin
Derya-Anne haticenurela biz burda bisey yapamayız canım ne desek boş olur 2-3 yaşında çocuk değil sonuçta 4 aylık diyosun bu ara çocuklarda bebeklerde salgın var benim arkadaşımın kızıda böyle oldu 10 gün hastanede yattı küççok gecikmeden bi çocuk doktoruna götür
dorukannem-18 haticenurela Dr götür ve bitkisel şurup var prospan doktora danışınız uygun görürse ondan ver
dorukannem-18 haticenurela Benim de üç buçuk aylık öksürük burun akıntısı başladı gündüz götürmedim gece fenalaştı öksürdükçe ağlıyor öksürdükçe ağlıyor geceyi acilde geçirdik Mahvoldu bebeğim Allah korusun ciğerlere falan inerse daha kötü hemen götür geçmiş olsun canım
Esmerella_ İki hafta oldu hala öksürüyo doktora gidiyorum öksürük şurubu vermiyo iğne verdi iki tane evede hava makinesi aldım