limonlukarpuzzz Wolverine mutlaka bir doktorla görüşmelisiniz bende çok alerji oluyorum hatta duzenli kullandigim bir ilacim var.. Kremler filan bana fayda sağlamadi.. Geçmiş olsun çok..
Wolverine limonlukarpuzzz çok teşekkür ederim 🙏🏻 iki kere gittim acile en son serum bağladılar şuan evdeyim 😔
Deletedmom4444 Wolverine Allah Allah ya yine doktora gittim mi.Yani bi cikolatami seni bu hale getirmis.
Wolverine Birkullanici yani gerçekten öyle stres yapıp birşeyi kafama çok taktigim olmadı ama totale vurunca oğlumun uyku sorunu geniz eti sorunu ve yemek yememesine üzülüyorum her anne kadar
Wolverine Deletedmom4444 gittim canım yani doktor; strese bağlı olabilir, besin veya ilaç alerjisi olabilir, kurdeşen dokmussun emzirdigin için serumu çok az verelim, haftaici bir test yaptırmaya git üniversiteye sonra cildiyeye de çık dedi.
Deletedmom4444 Wolverine Anladim cok gecmis olsun.Benim 2nnumarali oglumda gecenlerde vucudu nokta nokta kizarmaya basladi.Kasinma yoktu ona da stresten gül hastaligi demislerdi.Dedim oyle birsey mi acaba normalde oda kasiniyormus.
Birkullanici Wolverine benim stresebağlı kaşıntım oluyor arada . Çok alerji uzmanınagittim ama bişeye alerjim çıkmadı cilt hassasiyetim varmış . Azıcık sinirlensem hemen başlar . Kulak kepçem ensekökümdeki saç diplerim dudak çevrem göz pınarlarım göğsüm kollarım genlede buralar kaşınır. Kaşıdıkçada kabarır
Noname21 Wolverine fenistil hemen kes8yor aslında. Fazla kaçırdığın bir sey yapmış olabilir. Seftalinin tüyü yapoyor bende. Helvayı biraz fazla yiyince oluyor .
Wolverine Noname21 kesmedi ya beni tekrar acile gittim 😢 helva ve şeftali hiç yemedim zaten yakın zamanda da. Bakalım alerji testine gideceğim haftaici
Wolverine simiyyy tabi ilerlerse git canım, benim kulak içi elimin içi gozlerim, göbek deligim dahil her yerim aşırı kabardı 😕
Wolverine Birkullanici ya size de çok geçmiş olsun 🙏🏻 bahsettiginiz bölgelerim de dahil tüm vücudum kabardı. Ama benim erik çağla alerjim vardı onlari da yemeyeli asır olacak. En son 2 akşam önce çikolata yedim onun ihtimali varmış tabi teste göre bakacağız artık
Birkullanici Wolverine teşekkür ederim inşallah bişey alerji yapmıştır yoksa benimki gibi bi kaşıntı malesef ömür boyu 😭