Candanotemm Yasolinne ilk ayda hep kaynatiyordum baktım deliği genişliyor akışı hızlandı bebeğim zorlaninca artk biberon temizleyici kullandım
Arenn Yasolinne ilk 1-2 ay kaynattım bide emmedi sağarak verdim makina parçalarını da kaynattım sonra bebek deterjanı ile yıkadım güzelce duruladım kaynar içme suyuyla da son kez çalkaladım
neslicanben Yasolinne şuan da tam da biberon kaynatıyorum 😫 bebeğim küvöz de mecburi her defasında sağıp sonra da kaynatıyorum zulüm geliyor ama mecburum enfeksiyon kapmasına mysade edemem
Yasolinne Candanotemm Ben ilk kullanımda yıkadım. Sonra biberon temizleyicisi kullandım. Temizleniyor gibi geliyor bilmiyorum. Arada aklıma gelirse kaynatıyorum işte. Bi problem yaşamadık şükür. Yaşamayız umarım. :)
Yasolinne neslicanben Küvözde olunca ben de riske atamazdım, haklısınız. Biraz daha hassaslar. Allah kavuştursun.
Deletedmom5284 Mikrodalgada steril ediyorum, 1 yaşına kadar kaynatıp mikrodalgaya attım, şimdi yıkayıp atıyorum 😂😂
Yasolinne Ben hep biberon temizleyici kullandım. Bi enfeksiyon, pamukçuk, aft yaşamadım şükür… Ama hep mama içiyor. Her kullanımda kaynatmak. Bilemiyorum. Zor gibi sanki. :) Bir de denildiği gibi deliklerinin genişlediğini duymuştum.
Deletedmom5284 Yasolinne aman bişey olmamış işte boşver ben anksiyeteli bir anne olduğum için takıntılarım var aşması zor bazı şeyler yoksa kaynar suyun altında yıkasam yetecek farkındayım
Yasolinne Deletedmom5284 Benim de ne kadar obsesif olduğumu anlatmak bile istemiyorum. Yaka silktirdim çevreme. Ama galiba hamileliğimde çok şartlandım. Çocuğumu kendim gibi takıntılı, titiz yetiştirmeyeceğim diye… Fazla şartlandım heralde. Bazı konularda kendimden beklemediğim şekilde gevşek davranıyorum. 😂 Aşılar dışında kontrole bile götürmedim. Sağlıkçıyım bir de. Gerek duymadım. 🤷🏻♀️ Herkesin annelik serüveni farklı işte.
Ayssss1 Yasolinne valla ben kaynatmıyorum bi doğacağı zaman hazırlık yaparken kaynatmıştım biberon temizleyiciyle bir güzel yıkıyorum bazen gece sirkeli suda bekletip sabah yukıyorum aft pamukçuk vs Allah’a sükür olmadı
mamanveutdormir Yasolinne her kullanımda kaynatmıyorum ya çok zor ömür biter kaynatma işi bitmez 😂 ama her mamadan önce muhakkak yıkıyorum çeşmede sıcak suyla
Yasolinne mamanveutdormir Bana da işkence gelirdi. Bir noktada isyan ederdim. Yıkayanlara helal olsun. :)