Musnil Kızlar kızım bu gün 4 ay aşılarını oldu ateş yapmaz dediler ama ateşi var 37.3 calpol verdim ama uyamıyorum
fatma_erva Musnil Bizde olmamıştı ama her bebekte farklılık gösterebiliyor… calpol düşürür ateş-i ınsallah sık sık kontrol edin uyumamaya çalışın. Çok geçmiş olsun
eebebegimeee Musnil şimdilik ateşi yok telaş yapmayın ama gece ara ara atesini kontrol edin atesi yükselirse ıslak soguk olmayan bir bezle eklemlerini silin Allahin izniyle bisey olmaz
Sevgilikizim Musnil ateş sayılmaz o korkmana gerek yok ayrıca ateş olmasından kormak vücut iğneyi kabul etti demek mis savasiyormus vuxutla hemsirem oyle demisti 38 olmuyorsa korkma olurmu
eebebegimeee Musnil aynı şeyleri yaşadık sakin korkma benim eşimde aşı zamanları gececi olurdu yani öyle denk gelirdi içinizi ferah tutun sabah size gülücükler atarak uyanacaktir calpol verdiginiz icin bu gece rahat uyur neden uyanmiyo diye endişe etmeyin
Musnil eebebegimeee evet öyle oldu saat başı kalktım konturol ettim sabah 10 kadar uyudu çok şükür sabah oynaşarak uyandık banyo yaptırdım gene uyuyo mis kokulum 😍
Musnil Sevgilikizim aaa ilk kez duydum aynı anda doğum yaptığım 2 arkadaşım var onlarda yapmamış bende yapınca korktum eşimde evde olmayın ca annem covid gelmiyo stres yaptım