The_DertliMom_ İyi gecelerrrr canımsss hanımlar 😂 Kocam mesaide o gelene kadar uyumayabilirim o yüzden bana şöyle güzel film önerir misiniz acaba 😂😂
neslicanben The_DertliMom_ aa dur geldi aklıma aşk tesadüfleri sever 2 izleyin türk yapım çok beğenmiştim.
neslicanben Süt sağ,biberon kaynat,yemek hazırla,kızı okula gönder,süt sağ,biberon kaynat….. diye diye kendi filmimi oluşturdum resmen 🤣 ahh ahh 2.çocuk için bir 7 yıl daha bekleseydim şimdi oturur keyif yapardım 🤭
The_DertliMom_ neslicanben ahahah yavrum onlar benimde günlük rutin işlerim zaten ben paydos verdim o yüzden sadece süt sağma falan yapmıyorum Allaha çok şükür 😂 ama senin de okuyunca filmin güzelmiş 😂😂
neslicanben The_DertliMom_ bebeğim küvöz de o yüzden biberonları yakında göğsümde gezdirecem o dereceyim.😬 bu arada film önerisi aklıma gelmiyor şimdiden iyi seyirler 😎
FatosToprakDeniz Deletedmom626372 ay bunu izleyesim var. Eşime dün izleyelim dedim oyunculardan birine gıcık oluyormuş istemedi. Yalnızken izleyem bari
Deletedmom626372 The_DertliMom_ o zaman siz bu iki filmi mutlaka izleyin ben de ağlak bir insan olduğum için iki katı ağlamıştım sizi de rahatlatır 🤣
Danerys The_DertliMom_ ovv ağlamak için film istiyorsan eğer; kız kardeşimin hikayesi,haçiko,hayat güzeldir. Bu filmler ağlama garantili. İzleyip ağlamazsan gel söyle o derece. Biz baba izliyoruz şuan bu arada.
Deletedmom626372 The_DertliMom_ evet 😆 yani filmin sonu beklenmedik şekilde bağlanıp bitiyor orada kopuyorsun 😀
FatosToprakDeniz The_DertliMom_ ölüm meleği birinin canını almaya geliyor ama insan kılığında. Sonra öldüreceği adamın kızına aşık oluyor insan olarak yaşamaya çalışıyor falan çok enteresan bir film. Ben Anthony hopking hayranıyım onun için izlemiştim. Başrol o ve brad pitt