canslara merhaba arkadaslar, bana yardimci olur musunuz? bebek oturma koltugu almak istiyorum, kac aylikken oturmaya baslar ?oyuncakli kücük oturak almayi düsünüyrum 4 aylikken diyor ama bebekler 6 aydan snra oturtulmaz mi?
Cnr060621 canslara 6. Aydan sonra tamamen oturur tabi bebeğe bağlı , biz 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş kucakta oturur pozisyonda kısa sürelerle tutmaya başladık şu an 6 aylık oturuyor
Balkupum2505 canslara 5 ayikken yavas yavas basladik 6 ay olunca tamamen oturtmaya basladim 6 bucuk 7 ay gibide desteksiz oturdu
Bebegimm1 canslara Bebk hazirsa 3.ayindan sonra oturt diyen doktor da var oturmak da gelisiminin bir pArçasi eger hazirsa engel olmamak gerekli.4.ayina yakin kucakda destekli kisa sureli oturtarak baslamistim kimi doktor da 6 aylik bebegin ek gidaya gecmesi için desteksiz oturmasi gerekli diyor.ama bebk oncesinde alistirma yapmadigi için 6 aylikken desteksiz oturmasi zor olur.doktorumz bebek hazirsa oturabilir destekli demisti bize
Danerys Biz 4. Ay kontrolünde doktorumuz destekli oturt dedi. O zamana kadar hiç oturtmadım. Ama bebek oturmak istiyorsa sinyallerini veriyor. Şimdi destekli oturtuyorum ben de.
Sinoo61 5 aylık olunca doktorumuz destekli günde 5 dk kadar oturt dedi.. 6. Ayda ek gıdaya başladığımızda oturma minderiyle oturtmaya başladım.. tamamen desteksiz 7. Ayda oturdu..
HaticeErgu21 Bebeğim 4 ay 8 günlük sürekli otrmak istyr uzanik agliyo oturtunca susuyo ve kafasını kaldiryr azcik. Henüz başlamadım sizce başlayabilir miym
ssnnmm canslara eğer oturma sinyali veriyorsa kucakta oturur gibi yaparak başlamalısın oda günlük toplam 5-10dk.Daha oturup oyuncak oynaması için çoook erken ben 6.aya kadar sadece kucakta oturur pozisyonda tutarak destekli oturttum herkes oturt artık ilerde oturamaz dedi ama 6.aya 1gün kala bebeğimi yatakta oturttum 1-2düştü aynı gün desteksiz oturmaya başladı