_YanakReisinAnnesii Ek gıda için lazım olan şeyler nedir ? Şu olmazsa olmaz dediginiz birşey var mı ? Bizim de az kaldı geçmeye yavaş yavaş alıp bir kenara koymayı düşünüyorum tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim ❤🌸
Berenkooommmm _YanakReisinAnnesii ben hiçbişey almadım iyikide almamışım evdeki normal kullandıklarımı kullandım sadece aventin suluğunu aldık 😊
Minikcivciv27 _YanakReisinAnnesii canım öncelikle ya bi suda haşlama aparatı sebzeler için ama Çelik elek kullanıyorum ben .oda görür işini.cam rende meyveler için biberon veya suluk mama önlüğü hazır su satılıyor bebekler için o çok lazım depil kaynatıp veriyorum normal hazır suda olur.mama tabağı kaşık çatal .meyvelerin tadına bakması için meyve süzgeci.soğuk sıkım zeytinyağ alabilrsn kabız olmasın diye
_YanakReisinAnnesii Kirpigiller bende çok heyecanlıyım 😍 daha zamanımız var ama yavaş yavaş alayım diyorum malum her gün herşeye zam geliyor 🙄😬😂
Kirpigiller _YanakReisinAnnesii zaten şu zam yüzünden alaşım var 😂😂bugün 5se yarın kesin 10 TL oluyo ne olacak böyle ahh ha bide çocuğunuz size gereken uyarıları verir hiç önceden kalabalık etmeyin günlük haftalık ihtiyaca göre onu tskip edin izleyin öyle alışveriş yapın derim ben ilk etapta bı silikon kaşık bi cam rende aldım bide alıştırma bardağı su için şimdilik bunları alsanız baya işinizi görür