Fatmayu Cigdem15 Gazı vardır gazını çıkarın sonra isterse tekrar emzirin benim bebeğime 2 aylık genelde bizde yaşıyoruz aynı durumu
milenka Cigdem15 burnu tıkalı da olabilir. Temizliyor musunuz? Serum fizyolojik vs kullanıyor musunuz Arada öyle olur düzelir.pes etmeden devam edin Burnunuz açık oldugundan emin olun. Hiriltisi vs varsa Burnu temizleme videolarına bakin
Ecem_Ege Cigdem15 Büyük olasılık gazdan. Birde burnunun tıkalı olmadığından emin olun. Burun tıkanıklığındada emmek istemez.
SerraSeyda Benimde bebeğim ayni 2 3 dk emiyor gazını çıkartıyorum ama memeden çıkınca daha emmiyor nasıl tekrar emzirebilirim
Fatmayu SerraSeyda kaç aylık benim bebeğimde aynı bende tekrar veremiyorum bazen memeyi emziğini veriyorum bi yarım saat sonra tekrar emziriyorm
ZeRonya Benim bebegim de bir ay on günlük o da memede savasiyor resmen ozellikle sut hizli gelince tazyikli geliyor ondan rahatsiz oluyor
Fatmayu ZeRonya Emzirmeden önce gögsünüzü biraz sağın bebeğiniz daha rahat emecektir bide bebeğiniz emerken gögsünüzü sıkmayın serbest tutun.
yavriyavriii Cigdem15 ayakta emzirmeyi deneyin gezerek işe yarar benim bebeğim de bi ara öyle oldu gazdan dolayı çıkarıyodu ağzındam sinirlenip doğru düzgün ememiyordu ayakta sallanarak falan emzirdim geçti Allahtan
Ecem_Ege Cigdem15 Siz yine de yardımcı olun. Kendi çıkardığı gazı dışında çıkaramadığı gazıda vardır. Benim bebeğimde kendi kendine çıkarıyor fakat egzersiz yaptırdığım zaman daha fazla rahatlıyor.