7 ay 17 günlüğüz. Balkabağı tatlı patates, patates, havuç, kabak,sarımsak soğan,hepsini minnak minnak doğrayıp bir bardak suda haşlıyorum. Katı çorba oluyor sıvı içmiyor.içine kemik suyu ekliyorum. Sabahları muz,labne bebe bisküvisi, pekmez irmik karıştırıp mama yapıyorum. Bazen muzlu irmik, elmalı irmik vs armut.. öğlen 3 gibi avokado yer yarım. Yarısı da ben yiyorum hemen kararıyor. Tarhana aldım bebek tarhanası yoğurtsuz. İnternetten onu yapıyorum. Geçen gün eşim kuzu pirzola aldı pisirdik onu eline verdim tadına baktı. Elimle yağlı kısmından tattırdım. Somon balığı yedi tattı bayıldı. Ekmek köşesini somurmaya bayılıyor. Yemiyor oyalamak için veriyorum mutfakta dişini kaşıyor. Yoğurt alerjimiz var ona daha geçemedik. Kendime kural koymadım baktım ay ay ne tuketebilir karıştırıp veriyorum sebze corbası yapıyorum baktım halim yok tek sebzeyi buharda haşlayıp yediriyorum. Dışarıda kullanmak için mama termosu aldım buharda yaptığım yemekleri dışarda sahile gidip yediriyorum. Havuca balkabağına muza tatlı patatese bayılıyor. Her sebzesine hafif zeytinyağ atıyorum. Pekmezli muhallebiler yapıyorum.