Mommsf1 Allah aşkınıza 7aylık olfuk gece uykusu olmazmı ya uykusuzluktan perişan oldum artık,😥😥😥her dk bası uyanıo
Denizzz88 Mommsf1 bi sıkıntısı mı var ki neden acaba uyanıyor. Oğlumda biara öyleydi evi cok sıcak yapıyomuşum terliyodu çocuk ondan uyanıyodu arada bezi taşıyodu çok çiş yapıyodu taşınca ıslanıyo diye uyanıyodu
Mommsf1 Denizzz88 ya hep böyleydi ama buyydukce duzelır dıyorum yok zaten suan inanılmaz terliyor bronşolit olduğu için günde sayısız ust degısıyo
Denizzz88 Mommsf1 geçmiş olsun benim oğlumda şuan bronşolit. Düzelir ya bizimkide biara saat başı uyanıyordu şimdi 2 saatte bir uyanıyor oh diyorum
Mommsf1 Denizzz88 ne zamandjf bronşolit peki bizim yarın 1hafta oluyor anca duzeldi doktor salı gunu havalarıbrak dedi öksürük var suan bide burun tıkanıklığı
Denizzz88 Mommsf1 1 haftadir var bizde de hava veriyoduk bugün kontrole gittik hırıltı azalmış dedi günde 4 kere veriyoduk havayı 2 ye indirdi 3 gün sonra tekrar bakıcak. Öksürük devam ama ilk zamana göre tabi baya azaldı ama burun tıkanık hala serumfizyolojik ve aspiratörle açıyorum