HilalArslan0077 Kızlar sezeryan fıtığı duydunuz mu hiç yada başına böyle bişey gelen var mı ? Sezeryan sonrası iç dikişte açılma ve sonrasında fıtık oluşması bileniniz var mı ?
ikitostikannesi HilalArslan0077 benim doğumdan sonra fıtık oluştu bide bacak ağrısı bakalım bugün gittim inşallah şifa bulurum 🙏🏻
Kubra5657 HilalArslan0077 halamın kızında vardı yıllar sonra büyüdüğü için ameliyat ile aldıkar dikişleride düzelttiker şimdi iyi
HilalArslan0077 ikitostikannesi çoook geçmiş olsun nasıl oldu peki fıtık olduğunu nasıl anladınız ? Benimde iki gündür dikiş bölgemde hafif şişlik ve acı var 27 gün önce doğum yaptım yürümem normale dönmüştü ama iki gündür yürümem yavaşladı ağrı oluyor
ikitostikannesi HilalArslan0077 yattığım yerler batmaya başladı eğilip kalkamamaya başladım bi değişik hallerdeydim sonra fizike gittim fıtık dedi birşey yapmadı hamileykende bacağımda sıkıntı kalmıştı ortapediye gittim o noroloji dedi bugün gittim test istedi pazartesi gidicem artık yatamıyorum isterse yumuşacık olsun duramıyorum ağrılardan
HilalArslan0077 ikitostikannesi Allahım şifa versin inşallah birde kalça kontrolüne gidin isterseniz belki kalça çıkığı olmuş olabilir benimde kalça çıkığı sorunum var bahsettiğiniz şeyleri yaşıyorum ona alıştım artık ama şuanki durumun fıtık olmasından çok korkuyorum ağrı dikişin sağ bölgesinde sadece böyle oraya dokununca sanki bişiler var gibi içeride bi şişlik
ikitostikannesi HilalArslan0077 doktora falan konuştunuzmu benim fıtık çıktı emara girdim bakalım bi testıde verınce baska ne cıkıcak sızede cok gecmıs olsun ınsallah bıran once ıyılesırsınız