Mom54554 Varmı önereceğiniz güzel bir korku filmi , netflixten de olur. ( Gözlerinin ardında bugün bitirdim bunun gibi bir mini dizi olsa da olur ✅ )
Yazannesi1 Mom54554 ben korku filmi pek sevmem ama ergenken dabbe izlemiştik tek korku filmi onu bilirim 😂 kesin izlemişsinir
Mom54554 Yazannesi1 onun hepsini izledim canım 😹😹😹 dabbe, siccin daha çok vardı hatırlamıyorum şimdi hepsini . Eşimle izlemiştik 😄😄
Dilaylaa Yazannesi1 Dabbe serisi boyunca 4 kişi izlerken ölmüş ya bunu yeni öğrendim bende çok severek izlemiştim hasan Karacadağ hayranı olaraktan
TheBaby Mom54554 Ayy hayat şu an zaten korku filmi gibi. Yarın ki zamlar mesela yeni bir korku filmi🤣
Sweett Wolverine ben o filmden korkmadım da sonu beni çok şaşırmıştı hiç beklemiyordum eşimle aaaa nasıl yaaa falan olmuştuk😂
Mom54554 Wolverine kız buna baktım şimdi izlemişim , açınca hatırladım , kocası savaşa giden kadındı dimi doğrumu bulmuşum
Wolverine Mom54554 https://www.chip.com.tr/haber/imdb-puani-en-yuksek-korku-filmleri-tum-zamanlarin-35-en-iyi-korku-filmi_87912.html rica ederim ☘️