gozde_88 alvisinannesi peki kac aylik? 9 aylik oglumda bazen tikaniklik oluyor açamıyorum da serumla falan evde var deneyeyim
alvisinannesi gozde_88 7 aylıktı kızım o zaman. Çay kaşığının yarısı kadar felan verdim ben tam ver demişlerdi vermedim.
Buse62 Asrı şifa udi hindi yagını tavsiye ederim gimdeks sertifikalı bende araştırmıştım Bi ara tavsiye üzerine aldım. çok temiz içerik trendyol da da satışı var galiba
Minigim2467 Buse62 evet gördüm trendyolda da var ama biraz pahalı geldi canım bana ürünlerin piyasa değeri değişiyor markaya göre ama orantısız yani arada 3 5 oynarsın da 100 TL çok fazla geldi bana
Buse62 Minigim2467 ben kendi sitesinden aldım 50 cc 40 tl civarıydı trendyol da da baktım 50 küsür üzerine kargo koymuş galiba bide 50 cc epey gidiyor bikaç damla uyguluyosun damlalıgı var
Buse62 OzgeOzkan diş agrısı için duymadım genelde burun tıkanıklıgı bogaz iltihabı öksürük bunlarda kullanılıyor ama agrı kesici özelliği de var dogal Bi ürün oldugu için faydası olabilir illaki.
Buse62 OzgeOzkan diş agrısı bizde de var bu ara 20 aylık benimde kızım ben karanfil yagını da öneririm size parmaga geçirilmeli diş fırçaları var bebekler için ben ona 2 yada 3 damla karanfil yagı damlatıyorum diş etlerini kaşıyorum onunla tavsiye ederim rahatlatıyor