[silindi] Annelerimm, bebişi diş çıkarırken nezle belirtileri yaşayanlar varmı? Burun akıntısı gibi?varsa kaç gün sürdü yani yoğun belirtiler başladıktan kaç gün sonra dişiniz patladı?
Zeyyy [silindi] benim kız her diş çıkarmaya burun akıntısı öksürük gibi şeyler yaşadı ilk dişinde bi hafta sürdü şimdi yine oldu 2 güne geçti
IrmakDuygu [silindi] bizde geniz akıntısı , burun tıkanıklığı , ishal ve hafif ateş oluyor 3-4 gün sürdü sonra çıkarttı bizim her dişimiz zor çıkıyor 1 yaş olacağız ancak 4 diş oldu🐣🥰
Fatmaasel [silindi] benim kızım da var bu belirtiler sürekli ağlama halı elleri zaten hiç çıkmıyor ağzından 6 aylık siz kaç aylıksiniz
PnrTurK Zeyyy yaaa bende üsüttüm sanıyorum cocuğu hırıltılı öksürüğü yok ama öksürüyor tükürüğü genize kaçmış gibi demek ondan mış
[silindi] Zeyyy benim oğlumda dün gece ve bu gece uyuyamadı hiç halbuki çok düzenlidir uykusu. Daha bi kere hasta olmamıştır ama iki gündür Burnu akıyo sürekli. Ateşi var 38-38.5 . Ağlayarak uyanıyo gece iki gündür. Diş etlerine dokundurmuyo Sanırım geliyo bu defa ama ne kadar sürcekki böyle
Zeyyy [silindi] bebekten bebeğe değişir mesela benim kız belirtileri 1 hafta yaşar huysuzluk ve damak kaşınma sürer 1 ay sonunda dişin ucu çıkar 😁 ama öksürük ve burun akıntısı birinde 1 hafta sürdü diğerlerinde 2 gün sürdü
[silindi] Fatmaasel 8 aylığız hiç dişimiz yok daha Zeyyy bizim bu gün 3. Günümüz bakalm çıkıcakmı.. geceleri çok zorlanıyorum🤦🏻♀️
Tostikoglum IrmakDuygu şu an bebeğim bütün saydığınız belirtileri yaşıyor bayadır salyası da vardı diş çıkarıyor olabilir mi ama daha çok küçük 4 ay 23 günlük
[silindi] Zuzuuu dün muayine olduk hastalığı yok dişten dedi doktor ama ne kadar sürcek onu kestiremiyorum
IrmakDuygu Tostikoglum bu saydıklarımı sadece dişe bağlayamak olmaz bariz şişme morarla ucu gözüküyor mu? Eğer hiç dişte belirti kendini göstermesi yoksa hastalıktan olabilir özellikle ishal ihmale gelmez diş olduğuna eminseniz 1 haftaya kalmadan geçiyor halsizlik olmuyor bebekte özellikle hareketli ve agresif oluyor bol bol emzirmek su içirmek gerek. Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı bizi baya zorladı günde 3-4 kez serum suyu ile burun temizleyip gece yakasına damla damlatıp soğan doğrayınca biraz rahatlatmıştı tavsiye ederim
[silindi] IrmakDuygu soğanı nasıl yapıyoruz? Yani başucunamı yoksa odanın herhangi bi yerinemi koymalıyız?
Tostikoglum IrmakDuygu IrmakDuygu dün akşam ateş artınca hastaneye götürdük boğaz enfeksiyonuymuş maalesef ishal de hala devam ediyor onun için damla verdiler diş değilmiş
IrmakDuygu [silindi] baş ucuna soyun 4 e bölün isterseniz karanfil de saplayabilirsiniz. Çok etkili oluyor ayrıca burun tıkanıklığı içinde 6 aydan büyükse coldmix yaka damlası damlatıyorum 2-3 damla iyi geliyor gece boyu rahat nefes almasını sağlıyor. Bunları yapmazsam eğer hem uyuyamıyordu hemde burun tıkanıklığından ememiyordu beni
Zuzuuu [silindi] Bizde her yere soğan karanfil koyduk sürekli burun temizliyoruz doktorsuz atlatırız umarım