Esm Evde yalnız kalınca ağlama geliyor bunaldım yardım edin bu aplama nasıl geçecek yalnız kalmak hiç istwmiyoum yaşnız kalonca hep ağlıyorum
SemaOnur Esm Lohusalıkta bende her seye aglardim biri en ufak bisi dese aglardim ama zamanla geciyor o siz bebeginize bakip mutlu olun😊
Barsem1912 Esm bende doğum yapalı 3 gün oldu hep yalnız kalmak istiyorum eve biri gelince deli oluyorum
Cigdembilir Lohusalık depresyonu olabilir bi doktora görün Canım. Çünkü banada sağlık ocağına her kontrole gidişimde kendini bunalımda hissediyo müsün diye sorardı
Elifdeniz Ben evde biri varken de ağlıyordum😂 ağlarken de galiba lohusa oldum diyerek ağlıyordum sonra bu sebepsiz ağlamalarım 12-13 günlükken yerini meme ucu yaraları için ağlamaya bıraktı emzirirken ağlıyordum bebeği uyutunca başına gidip talihsiz yavrum annen seni emziremiyor beceremiyor diye ağlıyordum hatta doktor kontrolümüzde nasıl emiyor mu demişti o anda da hemen ağlamaya başladım ben emziremiyorum diye 😂 kadın emzir bakıyım dedi bi de ucu olmayan memeyi çocuğa tutturdu e emiyor işte niye ağlıyorsun derken sonra ben emzirirken hep bebeğime bi şarkı açıp söyledim ağlamıyım diye şimdi 28 günlük lohusayım ağlamalarım bitti siz de bi uğraş bulun kendinize 🙂
SahinE Lohusayken bende sürekli ağlıyordum biri olsa da olmasa da sonra yavaş yavaş geçti stres yapma boş zaman da öyle yap ben öyle yapıyordum şimdi kızım kolik ne zaman geçecek diye ağlıyorum Çünki 24 saat İçin de sadece 5 saat uyuyor 19 saat ağlıyor
dygymn Bende sürekli ağlıyorum yerli yersiz esim sabah ise gidicek diye düşünüp yine ağlıyorum. 9 günlük lohusayim ins geçer biran önce