Prensesannesiiii32 Merhaba anneler bebeğiniz için memnun kaldığınız doktorlar hangileri hastane ve doktor olarak söyler misiniz birde ücreti
MyEternalLoveNoyann Prensesannesiiii32 özel Erciyes Ercan genç çok memnun kaldım. Çok güzel ilgileniyor herseyini heryerini inceliyor tek tek 225tl ücreti
bombacimulayim Prensesannesiiii32 kızım memorialde doğdu doğduğundan beri Soner bey ilgileniyor çooooook memnunum . Her zaman mesaj atabiliyorum her soruma cevap alıyorum en önemlisi kızımla o kadar güzel ilgileniyor ki hiçbir detayı unutmuyor. Tavsiye ederim
UmayGmz Prensesannesiiii32 acıbadem emel hanım ben kendisini çok seviyorum cana yakın ilgili bide ilk ona gittik erciyesde doğum yaptım iyi bi hastane olmadıgı için o hastaneye bidaha gitmedik fiyat hakkında hiç bilgim yok bizim kurumumuz karşılıyor
eminemre99 Canım benim ben kaysreye gelin gelin geldim hani evimiz hastaneye yakın bir hoca ismi söyleyeyim sana memnun kalırsın hatta git banaesaj at bn çok çok memnunum Özel Tekden hastanesi doktor Ahmet kamali çok cok iyidir Allah razı olsun ondan ❤️😘
Deletedmom_21 bombacimulayim memorial de hangi hocadw doğum yaptiniz bende orda yaptim suan soner beye gidiyoruz
bombacimulayim Prensesannesiiii32 normalde 330 yada 350 galiba tam bilmiyorum . özel Sigortamız olduğu İçin biz 15 TL ödüyoruz
Deletedmom_21 Prensesannesiiii32 memorial soner demirele gidiyoruz memnunum kendisinden doğumu da orda yaptim dogum sirasindan da memnun kaldım kendisinden muayenr biz 280 tl veriyoruz normalde 350 sanirim