Geceuykusu Merhaba anneler.alakasız bir konudan soru sorucam.tavsiye edebileceğiniz çelik yumurta tavası var mı.marka olarak.interden nehirden fln baktım ama emin olamadım.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Geceuykusu Bilmiyorum ama başlığı görünce bi şarkı vardı tencere tava tencere diye o aklıma geldi😅
izmirlokma Geceuykusu kizlar yaaa belki alakasiz olucak ama yumurta yaptigimda beyaz beyaz kirec gibi oluyo tava cikaramiyorum degistiriyorum surekli.. Ne yapmak lazim bunun icin bilen var mi ? Yoksa sadece benim mi basima geliyo cok rahatsiz edici bir goruntu oluyo..
Geceuykusu Serpil51 tavada yağı iyice ısıttıktan sonra yumurtayı kırıp karıstırmadan pişip kendini bırakmasını beklerseniz yapışmaz.celik uzun ömürlü oluyor o yüzden kalıcı bişey olsun dedim😊
Geceuykusu izmirlokma instagramınız varsa bu konuyu -ürünyorumlayananne-hesabına sorabilirsiniz.kendisi çelik kullanımı konusunda çok araştırmacı.gökkuşağı olmasını biliyorum ama beyazlamasını bilemedim
Geceuykusu Baby_Mila tefaller çabuk bozuluyorbirde mümkün olduğunca teflon graniti azaltmaya calısıyorum.çelik uzun ömürlü oluyor.ama yağı iyice ısıtınca döküp karıştırmadan beklerseniz yapışmıyo yumurta😊
SonSerce Ben gülsan’ın sahan setini kullanıyorum. Hiç yapışmıyor. Dediğiniz gibi iyice ısıttıktan sonra yapışma olmuyor. Ben karıştırarak pişiriyorum o zaman bile yapışmıyor kalıp şeklinde çıkıyor.