Yesilimm Merhaba Anneler🌹 Bişiy sorucaktım size. Aslında ben olmaz diye biliyorum. Ama sizlerede sormak istiyorum. Hamile Anne bebeğine süt verebilir mi?
2Minnosannesi Yesilimm Emzirebilir. Ben hamileligimin basindan sonuna kadar emzirdim doğum yaptım hâlâ da ikisini emziriyorum. 32 ve 17 aylıklar 🤗
UraSsmom Yesilimm Verebilir tabi ki. Ben oğlum 10 aylıkken öğrendim hamileliğimi 16.5 aya kadar emzirdim. Erken doğum riski olabilir dedi doktorum o yüzden kestüm yoksa ikisini bir emzirecektim
acimavi Yesilimm sadece sütün tadında biraz değişme oluyormuş, bebeğin bundan rahatsız olmazsa emzirmeyi kesmene bile gerek yok, hamilelik boyunca emzirebilirsiniz
Bilgemayse Yesilimm 4. Aydan sonra sütün tadı i biraz değişirmiş ama bebek emdiği reddetmedigi sürece emzirebilirsiniz 🥰👍🏻
Demirac19 Yesilimm emzirebilir eğer karnındaki bebek için bir sorun olmuyorsa ama bunu doktor ile konuşmak gerek, bende emzirdim doğuma bir kaç ay kala bıraktırdım
Badehandeyldz Yesilimm 3 ay daha emzirdim 1 yaşına geldi kestim karnıma çöküyordu çünkü benim karnım erken büyüdü üzerine oturuyordu☺️
Badehandeyldz Yesilimm 3 ay daha emzirdim 1 yaşına geldi kestim karnıma çöküyordu çünkü benim karnım erken büyüdü üzerine oturuyordu☺️