Merhaba 🙋🏻♀️ .. ben bebeğimi çok zor emmeye alıştırdım arkadaşlar doğduğundan beri meme reddi yaşadık.. Çok zor günlerdi hatırlamak istemiyorum çok yıpratıcıydı 🥺 ben kızımı biberonu bırakıp emmeye alıştırdım çok şükür ama bi 10 yaş da yaşlanmışımdır.. şimdi 2 aylık olduk ve ben çok korkuyorum ne zaman forma girsem 3-4 aylık bebişlerin çocuğunun meme reddi yaptığını okuyorum .. bazen okuyama yüreğim dayanmıyorum geri çıkıyorum çünkü beni psikolojik olarak çok yıpratan bir süreç oldu 😔 şimdi çok korkuyorum 3. Ayımıza çok az kaldı ve beni korkular endişeler sardı ya meme reddi yaşarsak ya o günlere dönersek 😕 Ben işe de başlayacağım 3 aylıkken ya meme reddi bizi de bulur da bu defa aşamazsak diye ödüm kopuyor 😢 rüyalarıma Giriyor. Kızım kaşık biberonla beslenemior işe başladığımda sütümü biberonla asla verdirmem ama nasıl doyacak nasıl olacak bilemiyorum .. nolur meme reddi bizi bulmasın bu stresten kesin yaşıycaz meme reddi takma kafana diyorum kendime ama elimde değil forma girip meme reddi postlarını her gördüğümde içim sızlıyor 😔