Kbra_1992 Aysunn25 bnd tahıllı var kahvaltısına katcam inş mamayla yapılır dio su olsa nolur bilemedim
Kbra_1992 Aysunn25 bide keşke bunu alsağına hero babynin sütlü muzlu pirinçli var gsl oluyo ondan alsaydın bunun tadı hoşuna gitmeyebilir
Yasemin38 Aysunn25 canım hazırlardan kullanmadım hiç bilmiyorum. Ama evde irmik ve meyvelerle kendinde hazırlayabilirsin kaşık mamaları
Adiyokkitabin Aysunn25 arkasinda yaziyor sanki canim kullanmadim ama tahillisini kullandik bide yogurtlu meyveli aldim onu kullancaz haftaya
Aysunn25 Adiyokkitabin Akşamları ne yediriyosunuz Muhallebi falan veriyo musunuz, sabahları nasil yapiyosunuz tahilii😊😊
Adiyokkitabin Aysunn25 canim aksam vermiyorum bisey genelde verirsem meyve. Tahili sade sevmedi öğürdü meyve puresi kattim ozellikle elmayla cok sevdi.
Aysunn25 Adiyokkitabin aynen sabah kahvaltı ne yapıyorsunuz bebde tahila aksam veriyorum icine muz elma falan ekliyorun
Adiyokkitabin Aysunn25 yumurta sarisi peynir muz yada avakado oglenleri corba sonra yogurt yada meyve
Danerys Biberon maması varya onun içine katılıyor böylece vitamin bakımından da iyi oluyor. Ben öyle yediriyorum. Hiç sevmiyor hippin mamalarını ama faydalı diye onu veriyorum.
Danerys Aysunn25 bebek sütü diye satıyorlar ya o. Yeni doğduğunda da verilebilen mama. Bizimki şuan 5 aylık olcak işte.