Minikcivciv27 Emziriyorum kızım 6 aylık .10 günlük gecikmem var. 5 aydır adet oluyordum 2 3 gün önce veya 2 3 gün gecikmeli . test yaptım 7.günde negatif çıktı dünde kan testi verdim 2.30 çıktı 5 ve üzeri pozitif diye biliyorum sizin bi bilginiz varmı bu konuda
Tugce_hckrkmz37 Minikcivciv27 geç döllenme olabilir değeriniz yükselebilir 3-4 gün sonra tekrarlamakta fayda var sanki
Znurr Minikcivciv27 5 ve üzeri pozitif ama happy Mom da 5 ve altı ile hamile olduğunu öğrenenleri okumuştum 🤷🏼♀️
Eylusunannesiii Minikcivciv27 bikac gun sonra tekrarlayin bence😵💫 bu ay herkes gecikti bende 10 gun🥲
tosbigimmm Minikcivciv27 Canım seni bu konuda bi kaç postta gördüm Kan verdiğin halde için rahat etmiyorsa bi kadın doğum doktoruna git alttan muayne ol hamile olsan çoktan belli olur 10 gün olmuş gecikmen Oğluma yeni hamile kalınca 7.gün gidip alttan muayne olunca hamile olduğum belli olmuştu Bende hâlâ adet olmadım 7.gün Yarın yine idrar testi yapicam Hâlâ olmazsam haftaya kadın doğum doktoruna gidicem
Minikcivciv27 Tugce_hckrkmz37 10 günde daha fazla çıkmazmıydı testte negatif çıkınca düzensizlik var emzirdiğimden dolayı düşünüyorum
Minikcivciv27 Znurr evde testte yaptım negatifti olsa çıkardı diye düşünüyorum offf ölücem valla ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Deletedmom27337 Eylusunannesiii bu ay ne oldu bu annelere 😂 bnmde ömrü hayatımda ilk kez gecikti hemde 1 ay. Adet olduğumu görünce kendimi oynarken buldum 🙈😂
Tugce_hckrkmz37 Minikcivciv27 canm olabilir bnde tambebegim 6 aylıkken 1 günlük gecikmeyle ögrendim megerse üstüne görmüşüm 1.5 aylıktı ögrengimde yine bi tekrarla bence cnkü cok var oyle 5 degerin altında ögrnen
Znurr Minikcivciv27 beta düşükse belli olmaz ki🥴 hakkında hayırlısı olsun inşallah, her şey gönlünce olur umarım 🙏🏻
Minikcivciv27 Tugce_hckrkmz37 mevsim geçişinden dolayı sanki baya geciken olmuş olmazsam bi daha tekrarlayım
Tugce_hckrkmz37 ElSa2811 yani regl oldum 2 gün sürdü ama o sırda hamileymisim üstüne görmek bu oluyo 2022 değerle ogrendim dogum yapalı 17 gün oldu bile ☺️
Minikcivciv27 Eylusunannesiii ay benim eşimde aynısını diyor ama adet olamadıktan bide bu 2 çıkması kafamı karıştırdı normalde 5 ve üzeri hamilelik diye biliyorum
Cinarimm5 Minikcivciv27 benimde 2 hafta gecikti bu ay . Evde test yapmıştım negatifti . Bugün oldum çok şükür. Herkeste var bi gecikme
Eylusunannesiii Minikcivciv27 belli olmaz canm yukseledebilir bikac gun gecsin tekrarla merak ettim bende smdi peki kaset test yaptinmi cizgi flan ciktimi
Minikcivciv27 Eylusunannesiii canım evde yaptım 1 hafta gecikince negatifti .sonra olmayınca dün kan verdim 2.30 çıktı 5 ve üzeri hamilelik normalde hatta 10 ve üzeri
Eylusunannesiii Minikcivciv27 ben yaptım cok silik cikti ikinciyi yapmaya cesaret edemedim kanda vermedim bekleyeyim bikac gun daha 😂
Minikcivciv27 Eylusunannesiii bende 2 test almıştım biri geçersiz sonum verdi tek bi silik çizgi çıktı normalde c ve t tarafı var c de çıkacağına t de çıktı geçersiz bidaha yaptım direk negatif çıktı.kan testide verince 2 olunca içim rahatlamıştı .eğer olsaydı 9 10 gün gecikmeyle çok fazla çıkardı diye düşündüm ama kafam yine karışık