LaraCroft Arkadaşlar oğlum için (2 yaş) masa sandalye almak istiyorum. İkea dışında bakıp, görüp alabileceğim, yada imalatını yapan Ankara’da önerebileceğiniz bir yer-atölye vb biryer var mı acaba?
espiri LaraCroft kızım 26 ayına girdi pilsanın niloya masa sandalyesini aldım şu birleşik modelden,postunuz üstte kalsın☺️
Winnithepooh LaraCroft merhaba 2 yaşında oğlunuz 6. Ay ek gıdaya başladıktan itibaren nasıl mama yedirdiniz mama sandalyeleri uygun fiyatlilqr 3 yasa kadr kullanıma uygun diye biliyorum sizde çok pahalı bisey bakmadığını göre 1 yıl için değer mi acaba şimdiye kadr alınmadan idare etmisiniz şimdi neden almak istediniz merak ettim kusura bakmayin
Ayklz Trendyol dan bir masa sandalye takımı aldım şuan 200 küsur fiyatı var çok memnunum kaliteli ve kullanışlı.
Asell9 Minera 2-4 Yaş Kumru Ahşap Montessori Çocuk Oyun, Çalışma ve Aktivite Masası ve Sandalyesi https://www.hepsiburada.com/minera-2-4-yas-kumru-ahsap-montessori-cocuk-oyun-calisma-ve-aktivite-masasi-ve-sandalyesi-p-HBV00000J744X?magaza=DRC+Dizayn&url_src=ios-product-detail Ben bunu almayı düşünüyorum biraz indirime girmesini bekliyorum 😌
Ayklz LaraCroft fotoğraf paylaşmayı bilmiyorum ancak satıcıyı ve modelini söyleyeyim bakarsınız oradan.DRC dizayn satıcının adı.Model ise Minera ahşap çocuk masa sandalye 4-6 yaş martı model.Satıcıda farklı modeller de var ben bunu aldım memnun kaldım siz de bir bakın 😊
BalYapanSinek Ebebekten aldım ben kumru muydu neydi modeli. Ahşap. Çok sevdi kızım. Fiyatı da uygundu yani aldığım zaman. Şimdi nasıl bilemiyorum.