Masalmmmmmm Selam kızlar , dün post açmıştım zaten kızım sürekli kakasını taşırıyor kıyafetlerini yıkıyorum hassas yıkamada 1 saat 40 dakika 40 derecede ama sanırım yeterli olmuyor leke kalıyor nasıl giderebilir lekeleri ,😟🙄
Kereminannesiii Masalmmmmmm makineye atmadan önce beyaz sabunla güzelce çitileyin en güzel leke çıkarıcı
Merve-miray Masalmmmmmm Zeynepduru112 Zıbınları beyaz ise çitileyip çamaşır suyu ve deterjan ile leğene ıslıyorum gidiyor
Honey_mom Zeynepduru112 Masalmmmmmm kızlar normal bulaşıkları yıkadığımız sabundan dökün ovalayın sonra makinaya atın yıkayın anında cıkıyor lekesi 🥰 her marka cıkarırmı bilmiyorum ben fairy limonlu kullanıyorum evde olanla bir deneyin🌸
Tugcedlms Masalmmmmmm leke cıkartıcı kullanıyorum ben benım kızımda cok kusuyo reflu kıyafetlerınde sararma olıyo bu yuzden farmasının leke cıkartıcısını kullanıyorum memnunum lekelrı cıkartıyo
Zeynepduru112 Benimki de aynı özellikle beyazlardan leke geçmiyor üstte kalsın bilen biri varsa söyler belki
Kereminannesiii Zeynepduru112 leke oluştuğu gibi yaparsanız çok etkili oluyor. Beyaz sabunla güzelce çitileyip yıkayın
Poyrik21 Masalmmmmmm e bebekte çamaşır suyu tozu var canım ondan al önce sıcak suda beklet citile sonra makinaya da köy yıkarken bide leke olduğu gibi bastır beklediği zaman cikmiyo lekesi
Vanilya Masalmmmmmm 60 derece de 2:30 saat yıkarım hep kızımın kıyafetlerini. Hiç leke yoksa speed yapıp aynı programı 1:10 a çekiyoruz.
Masalmmmmmm Vanilya kıyafetlerin renklerinde solma olmuyor mu veya yıpranma ? Birara yapmıştım renkleri solmuştu
Nefess2020 Masalmmmmmm kesinlikle bulaşık deterjaniyla çiteleyin ciktigini göreceksiniz. 60 derecede yikayin sonra 40 derece bana cok dusuk geliyor temizlemiyo cok fazla.
Nefess2020 Masalmmmmmm deterjaninizdan kaynaklaniyor olabilir 60 derece çok yuksek değil aslinda . 40 derece sanki bana soguk suya batirip cikariyomus hissi veriyo :)
Mlkhrn Masalmmmmmm granül sabun ile bir gece suya bastırıyorum hiç çitilemeye falan gerek kalmıyor. Sabah bembeyaz oluyor. Tesadüf üzerinkeşfettim🙂 çamaşır suyu kullanmak istemedim bebek çamaşırı diye, çamaşır susuz bastırdım oldu
Emelingoo Masalmmmmmm beyazlarsa çamaşır suyuyla yıka bir tur. Peşine kendi deterjanıyla yıka ozaman çıkar.ama mutlaka tekrar yıka
Lizbon Masalmmmmmm ilk olarak beyaz sabunla citiliyorum daha sonra da biobelinda beyazlatıcı bir deterjanı vardı. Evde de beyaz lekeli seylere bir kapak döküp sıcak su döküyorum bir kovaya öylece 1-2 saat bekletiyorum. Daha sonrada 60’da omo toz ile yıkıyorum. Durulatıyorum daha sonradan da bebek deterjanıyla hic lekeli kıyafetimiz yok. Önemli olan lekeye anında müdahale etmek