Alperinannesiii Kızlar yerleşme kanaması ilişkiden kaç gün sonra olur en erken ilk çocukta yaşamadım bilmiyorum regl bitti ilişki yaşadık 1 hafta oldu dün kahverengi akıntı gibi bir şey oldu gebelik olabilir mi
Surmeli_ Alperinannesiii ben hep yumurtlama zamanlarıma dikkat ettim gebe kalamamıştım adetimin bittiği gün ilişki yaşadık o gün kalmışım ama yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum da bi kan testi yaptırın varsa çıkar büyük ihtimal
-Minik- Alperinannesiii şu an 5 haftalık hamileyim 2 bebeğime ilk gebeliğimde de böyle bir şey yaşamadım bunda da yaşamadım bu yüzden bilmiyorum canım hakkında hayırlısı olsun gebelik istiyor musun
Cansel1234 Alperinannesiii yani büyük ihtimalle çıkar emin olmak için yine test yaptırın bebek istiyormuydun
Alperinannesiii 1kralice anladım canım genel olarak ilişkiden 6 ile 12 gün arası diyor benim de 6 iken yaşadım bu olayı
Alperinannesiii Surmeli_ anladım canım Bide tuhaf hissediyorum kendimi ne bileyim hayırlısı olsun inşallah benimki de planlı idi öyle başlamıştık
Alperinannesiii -Minik- evet canım zaten yeni başladık istemeye benim ilkte de hemen tutmuştu istediğim gibi ve reglme 10 gün kala ögrenmiş tim