Defnes_mom Kaç aylıkken ek gıdaya başladınız ? Benim kızım 4 aylık ama yavaş yavaş meyveleri tattirsam mı bilemedim. Siz neler yaptınız ne zaman başladınız canım anneler 🌸☺️
Dyglila Defnes_mom 6 aylıkken başladım canım. Daha erken bence doktorunuza danışman daha iyi olur. Mama veriyorsan 5. Ayda başla emziriyorsan 6.ayında başla. Ek gıdaya başlarkende yoğurt patates havuç ve kabakla başlaman gerekiyor 3 gün kuralı ile.
Milena11 Defnes_mom meyvelerle başlama kesinlikle tatlı oldukları için sonrasında sebzeleri vermekte zorluk çok çekersin
Mys01-01 Defnes_mom doktora sormadan başlamayın 5 ay 22 günde baslattı bizi ilk olarak sebze 7 gün yogurt ekle 14 gün meyve püreleri 21 günde Kahvaltılık denmelerıne başla dedı
Bebegimm1 Defnes_mom hic acele etmeyin en azindan 1 1 bck ay daha bekleyin suan bile kabiz olabilir zaten cay kasigi kadar verip tadim yaptiriyorsunuz.Önce sebzeden başlanir meyve en son verilir
Defnes_mom Milena11 sağlık ocağındaki hemşire kan ilacı verdi bunu portakal suyuyla birlikte verin dedi. Napsam ki
Dyglila Defnes_mom ozaman doktorunuza sorup öyle hareket edin emzirenlere doktor 6. Aydan sonra diyor çünkü.