MRKbra Kızlar 46 günlük bebeğim var iki gündür kakası hafif mukuslu ve yeşile dönük Ama genel durumunda huzursuzluk cok az var gazı olduğunda huysuzlanıyo o kadar emmesi vs sorun yok acaba bu kaka rengi normal midir başına gelen var mı
Mlkhrn MRKbra yenidoğan bebekler genelde sarı-yeşil kaka yaprlar. Ama tecrübe ile sabit, annem ve anneannemden duyduğum, doktora da sorup aynı cevabı aldım, yeşil kaka bebek üşüdüğünde oluyor. Mukus da alerji veya laktoz intoleransındAn olabilir
kartanemmm MRKbra bizimde oyleydi canım mukuslu olması yedigin bir seyden alerji yapiyo demekki. Bide sebze yesil turlu seyler yediginde bebekte kaka rengi degisebiliyo. Bizim doktorumuz oyle demisti. Mukus icin ben diyet yaptim paketli hazir gidalar tuketmedim cikolata falan yemiyorum hala daha bizde kanda vardı
MRKbra demirkof farklı bişeyler yemedim aslında olsaydı önceden de olurdu sarı hardal renkliydi hep bilemedim şimdi 🥺
demirkof MRKbra Alerji sonradan da gelişebilir. Rengi önemli değil de mukuslu olması alerji olabileceğini düşündürüyor.
MRKbra kartanemmm canım geçmiş olsun aslında bende cok yememeye çalışıyorum ama demekki farkında olmadan yedim internetten biraz araştırdım enfeksiyon da olabilir diyo ama huzursuzluk ve kusma yok doktor sizde enfeksiyondan şüphelenmiş miydi
kartanemmm MRKbra sagol canim. Yok enfeksiyondan süphelenmedi. Yedigimiz seyler organik degil bebekde bu sekilde olması normal demisti. Biz yesilin her tonunu gördük diyebilirim