SuPerisiiii Kızlar merhaba, kızım artık 1 yaşında❣️🧿ve ona boya almak istiyorum. Önerebileceğiniz temiz içerikli boyalar var mı? Sizler neler kullandınız önerilerinizi bekliyorum ❣️
Vanilya SuPerisiiii Bende 1 yaşından önce almıştım. Çok iyi oluyor. Carıoca nın bebek kalemleri var ben çok memnunum. Yalnız koltuk,perde halıdan çıkmıyor 😀 duvarlar dolaplardan çıkıyor.
mina00 SuPerisiiii sulu boyalarfanmı ya kalem boyalardanmı dıyosunuz hıc bılmıyorum o yuzden soruyorum
SuPerisiiii mina00 sadece kağıdı çizen boyalar gördüm ama kullanışlı mı bilmiyorum. Yani açıkçası tam olarak ben de bilmiyorum İşte bu yaş grubu için hangisi faydalı olur onu öğrenmeye çalışıyorum kuzum
Guley Canım yıkanabilir kalemler ve defter var ıslak mendille siliniyo su tutup yıkaniyo onlar daha kullanışlı bence
SuPerisiiii theAna evet şu an onları biliyorum ben de. Set halinde almaya kalksan çok pahalı geldi bana.acaba değer mi yoksa alternatif mi bakmak gerekiyor bilmiyorum hiç
Guley SuPerisiiii ben kullanmadım ama arkadaşım önce normal almıştı tabi onlar pek çıkmıyo zor sonra bu dediğimden aldı baya kurtarıcı diyo 😇
SuPerisiiii sedaykn peki set halinde mi almak lazım sizce. Yani aklımda şu an onlar var ama diğerlerini de almalı mıyım yanında?