Sznmre biogaia yanisira baska damla kullandim fayda etmedi.damlayi degstrdim biogaia + sapsimplex kullandim. Şunu farkettim ilaclari ayni saatlerde kullanmak cok onemliymis. Emmek konusunda da doktorum emdikce rahatladigini saniyor surekli emmek istiyor diyordu. 40 imiz cikana kadar saatlerce memede kaldigimizi biliyorum😩Bende ilk zamanlarda surekli emdikce sutum yetmiyor zannedip mama ya yaslanmistim🤦🏻♀️ agladikca ara ara mama veriyordum ❌(doktor ver demedikce vermeyin sutunuz yetiyorsa)
Ilık duş ✅ gece gunduz farketmez. 40 i cikmadan gece yikanmaz derler bende boynundan altini yikardim. Su onu cok rahatlatmisti. 40 i cikinca spa ya goturdum orda guzel vakit gecrmisti ayaklarini cok oynattigi icin..
Caylar ❌ ben bi etkisini gormedim kendimce yorumluyorum. Kimyon cayida verdim bebegime ,rezenede verdim, hakiki zeytinyagida verdim ama yok hicbirsey fayda etmedi..
Masaj✅ ayaklarini karnina dogru ittirme hareketi yaptim ve o rahatlatiyodu. Masajdan snra pitpit saliyordu.
Demem o ki her bebek bunyesi farkli. Ben oglumun elimde morarip esime verip saatlerce onunla agladigimi bilyrum. Zor cok zor bir donem. Ama ne yaparsaniz yapin eger gaz sa sorun o aglayip kendi kendine sakinlesecek doktor oyle demisti bana. Yurek dayanmiyor ama ben baktm ki elimden birsey gelmiyor onun bagirsaklari gelismedigi surece ben bunu yasayacagim ben sakin kalmaya calistim. Masaj + duzenli ilac kullanimi etki etti sanirim bizde. Suan yok denilcek kadar aza indik. Cok sukur🙏 cok uzun oldu yazim kusura bakmayin☺️