Urazmom Momanne06 şöyle postlara yeşillik içeren sebze içeren seyleri yazıosunuz çok özeniyorum. Eşim agzına sürmüyor. 😐😐😐Sıkıldım yemek yapmaktan sürekli et tavuk balık köfte kızartma 😐😐😐😐
hunilimomm Momanne06 dünden kendime karnabahar var çorbam var eşime de nohut pilav yaparım herhalde 😂
BalkizimBaloglum2 Dünden tarhana corbam makarnam havuç taratorum var azar azar bunlarin yanina ek neyapabilirim diye düşünüyorum
Momanne06 BalkizimBaloglum2 yeter ya Ay bende geçen havuç u yapmıştım unutmuşum tavada sotelemeyi sade yedik😅
Momanne06 Urazmom hah al bendende o kadar benim eşimde sebze hiç sevmiyor ıspanak zR zor alistirmistim lahana pırasa karnabahar bezelyebumlari hiç sevmiyor napcaz bilmiyorum sıkıldım tam.tersi bende severim ama tek kendime de yapmam😑
Urazmom Momanne06 aynı bende öyleyim çok severim. Napcaz böyle bilmiyorum tek bu sıkıntısı var adamın bunuda nasıl aşarız bilmiyorum 🤣
Egemenin_Annesi Momanne06 bugün oglumla yalniz olacam gibi görünüyir o yüzden sadece mercimek corbasi 😀
Toprak_2019 Momanne06 valla ben kıymalı pide yapicam hamuru yoğurdum içide hazırladım qksama yapicam bide canım pancarli bulgur salatası istedi ilk defa yaptım bakalım lezzeti güzelmi oluyo
Toprak_2019 Momanne06 ben hep aynı tarifi uyguluyorum ve sanki hazır gibi oluyor yanlış hatirlamiyosam nefis yemek tarifleri olması lazim
Urazmom Momanne06 ben hep kızıyorum da sonuç aynı 😐 adam has ordulu ama pancarı agzına sürmüyor ahahaha 🤣🤣🤣
RuyasMom Momanne06 benimki de her gün et tavuk ver bıktım demez 😁 sebze diyince adamın iştahı gidiyor 😁😁
Momanne06 Urazmom 2 hafta aralikla kaynanamgilde yemek yiyoruz alt katimda oturuyor bugünde mi jnsem 😅😅onlara kalsa her zaman bizde yesinler diye seviniyorlR😅