kbtmz CansuReis Bunu istiyorum! ‘Büyük İndirimde’ bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mtzbGrC
DhaS Ben bu siteden hiç birşey anlamıyorum ya fiyatları çok değişik neye göre hesaplanıyor nasıl yapılıyor güvenilir mi hiç bir fikrim yok açıkçası
CansuReis kbtmz vergisiz 3 tlye aldım işte yeni hesap oluşturun kes onu diye bölüm var ona tıklayınn ürün 3 tlye geliyor 😝 20 günde falan geliyor eskisi gbi çok sürmüyorr
DhaS kbtmz evet vergi de duymuştum çok uygun diyorlar ama işte ümidini kestiğin an kargo eline ulaşıyor sanırım 😅
Pentate DhaS ben çok alışveriş yapardım güvenilir gayette en son köpegime tarak aldım 15 TL ekstra vergi verdim
CansuReis kbtmz ahanda bak 😅 uygulamayı yükle hesap oluştur yeni olsun kes onu bölümü var ana sayfada bu ürünü bul seçenekler az geliyor zaten ordan seç öde senin olsun 😅😅
CansuReis Kvsrrr evet canım 2 tlye traş makinası 1 tlye fotoğraf makinası çocuklar için 2 tlye otomatik el sabunu sıkan şeyi aldım aldım yani baya 😅
CansuReis ReisinKizi Geldi canım ama böyle sakalın çok çıkmadan alınabilir anca 3 bıçaklı birşey sattım onu kaynıma yoksa fotoğraf atardıö 😅