CahideBurak Sevgili oğlan anneleri 3 gün önce oğlumu sünnet yaptırdım doktor yurutece binebilir dedi ama ben yinede korktum yaptıran ve bindiren var mı yada doktoru bindirme diyen
EsraArslan4525 CahideBurak Bende düşünüyorum sunnet ettirmeyi bebeginiz kaç aylik nerede ve nasıl yaptırdınız birde bence yurutece bindirmemek daha iyi olur. ☺️Normal şartlarda da zaten tavsiye etmiyorlar.
BihterZiyagil CahideBurak bence bekleyin ya 3 gün çok erken. Hatta hiç bindirmeseniz keşke, erkek çocuğun yürüteçte hayaları sıkışıyor 🥺
CahideBurak Kader4465 güzel geçti ilk iki gün biraz hatta fazla derecede huysuzduk ama yavaş yavaş toparliyoruz inşallah
CahideBurak EsraArslan4525 bebeğim 7 aylık devlet Hastanesi’nde yaptirdim ya benim oğlum kucagimindan hiç inmiyor normalde şimdi de hiç ayrılmıyor en azından onda olunca azda olsa işlerimi yapabiliyorum onun için yoksa bende devamlı bindirmiyor
CahideBurak BihterZiyagil evet ama oda olması hiçbir işimi yapamıyorum maalesef çünkü oğlum birazcık huysuz benden başkasında zaten durmuyor kucağımdan da inmiyor