Kızlar 21 aylık kızım var elimden geldiği kadr güzel bakıyorum öncelikle bunu söyleyeyim. Kızım 5 6 aylıkken saçından bit bulduk.ilaç alcaktım eczacı daha ufak olduğu için ilaç olmaz derisi ince dedi Gittik saclarını kestirdk hem anne saçı gitsin dedik sorun bitti sandm yanlız hala aynı sorun kafası dolu değil ama çocuk ara ara kasınıyor hemen tarıyorum iki tane bi tane üç tane düşüyo. Bazen eline telefon verip dizime yatırıp saçlarına bakıyorum sirke yok yani yumurta yok üremesi için.en az iki hafta da bir bit şampuanı yada beyaz sirke sürüyorum yine aynı sorun. Cocukk2n hepimiz bıtlenmszdır bende dahil ancak topluma girince insan utanıyo elini azıcık ta olsa kafasına atıp kaşımasına insanlara anlatamıyosn ki. Çok araştırdım neden olur nasıl olur diye ellerini yıkıyorum hep ancak sebebi bu değil saç biti el yıkamamaktan değil kendine kendine üretmekten değil bulasmaktan geçermiş herkesin kafasını da kontrol edemem. Bazen bende kasınıyorum psikolojkmı var mı bilmiyorum ama kendimi taradıgımda bit düşmüyor ama kasınıyorum lütfen yargılamayın bıktım artık daha önce bıtlenip kesin çözümle kurtulan varsa yardımcı olsun lütfen.